top of page

Aranjament hand-made de Paște cu iederă și suculent

COD PRODUS: PST1

65 LEI

Conține: 3 plante, lumânări și decorațiuni

Ideea noastră eco pentru o nouă decorațiune pascală: coji de oua, ca simbol al unui nou început, și plante rezistente, încăpățânate, simbolizând însăși viata. Bucură-te de acest aranjament asigurându-i un loc central pe masa de Paste sau împărtășește bucuria, dăruindu-l cuiva drag. 

După sărbători, aranjamentul poate fi reciclat si upcycled: cartonul merge la hartie, dar plantele pot fi sădite cu tot cu suportul lor de coji, in gradina sau într-un ghiveci.

transport-gratuit-manufactura-de-print.p

Livrare: 

Din motive ce țin de fragilitatea decorațiunii, putem livra aranjamentul deocamdată doar in Mediaș și împrejurimi. Chiar daca ouăle sunt deja sparte.

 

Livrarea este gratuită și se face personal.

Pentru comandă: 

Ne poți suna sau scrie pe Whatsapp: 

+40 (750) 771 087 sau +40 (741) 642 165

Ne poți trimite un E-Mail: 

manufacturadeprint@gmail.com

SEMPERVIVUM (URECHELNIȚĂ) MAHOGANY

Sempervivum sunt deosebite în grădină iar îngrijirea este foarte ușoară, deoarece se adaptează oricăror condiții de mediu.

Plantare și îngrijire:

Sempervivum este extrem de ușor de întreținut și are nevoie doar de apă, soare și lumină. Udarea se face o dată pe săptămână. 

Suculentul poate fi plantat în pământ afară în grădină, sau într-un ghiveci. Cel mai important lucru de luat în considerare la plantarea suculentului este alegerea unui ghiveci cu un drenaj bun. Preferă solurile fertile și foarte bine drenate.

Cojile de ou sunt pline de calciu si de minerale, așa că pot fi folosite ca îngrășământ natural la plantare.

Ne poți trimite poză cu aranjamentul tău aici:

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page